Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Grunnleggende Biodanza med Unni KLOKKEN 17 PÅ TIRSDAGER- Bare for de med sesongkort

22. oktober 2019 17:00 - 18:30

Adresse: Fossveien 24, 0551 Oslo

...dans din flamme, åpne dine sanser, kom hjem i deg selv, kom hjem i menneskeheten, kom hjem i forbindelsen med alt liv, dans dans dans...

Nye klasser åpen for alle

Velkommen til grunnleggende biodanza! – En god base gir trygghet for livsutfoldelse

Klokken 17:00 - 18:30 i Fossveien 24, Grunerløkka i Oslo

PS: Bruk inngangen på siden bak Kirken ved Birkelunden!

For meg personlig er livet et stort mysterium. Jo mere jeg erfarer livet, desto mere undrer jeg meg over livet, desto mere elsker jeg livet, desto mere takknemlig blir jeg for livet. Forbindelsen med alt liv, dansen med hverdagen og dansen med evigheten blir mer og mer tilgjengelig, og får sterkere farger. Jeg bøyer meg i støvet for alt vi er, og takker for å få være del av dette.

Biodanza – livets dans, er en metode for menneskelig utvikling, integrasjon, vekst og transformasjon. Menn og kvinner i alle aldre , og med ale typer bakgrunn danser Biodanza i over 60 land verden rundt. I Norge har jeg nå undervist i over 12 år, og har mer enn 15 års erfaring med Biodanza selv.

De fleste av mine kurs og grupper de siste årene har vært fordypninger rettet mot folk som allerede har erfaring med biodanza.

Nå åpner jeg en gruppe for deg som ønsker å ta stegene igjennom de grunnleggende prinsippene og basiske byggesteinene i biodanza.

 

Dette er en serie klasser der selve basen i biodanza får mere plass:

- bevegelser som danner grunnlag for integrasjon

- å komme hjem i seg selv og forbindelsen til livet

- feedback og reisen inn i egenerfaring (vivencia)

 -styrking av identitet og å vekke vårt iboende potensial

- feiring av livet og alt vi er

Disse prinsippene gjør hver og en av oss mere tilgjengelig for egenerfaring i øyeblikket, til livet i all sin enkelthet. Og det gir oss større rom i oss selv når vi senere (videregående/workshops) danser oss inn i mere komplekse, spirituelle og arketypiske kvaliteter. I stedet for at vi forholder oss til disse som teorier, bilder, ideer, eller ren energi, utvikler vi kapasiteten til å erfare, vekke, integrere, inkorporere og eie disse kvalitetene full ut.

Vi starter hver kveld med en kort teoretisk seksjon. Resten av kvelden får du deilig, morsom Biodanza som både stimulerer til vitalitet og som harmoniserer og integrerer. Klassene vil være relaterte til temaet vi introduserer den kvelden.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn