Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Faglig oppdatering Biodanza kurs for lærere

13. november 2019

Kjære tidligere elever ved Norsk Biodanzaskole, kolleger, venner,

Som mange av dere har sett på lærergruppa på facebook, så ønsker jeg å tilby lavterskel læring for dere som er sugne på oppdatering og inspirasjon direkte knyttet til grunnleggende biodanza ukesprosess, selve fundamentet i hele biodanza-systemet. Dette blir i samarbeid med Norsk Biodanzaskole og Paola blir koordinator for dette.

 

BAKGRUNN:

Jeg har nå hatt over 3 år pause fra å lede grunnleggende biodanza, og jeg har hatt ett års pause fra ukesgruppe generelt. Det har vært godt og rart på samme tid.

I høst startet jeg opp igjen med ny glød og en annen motivasjon og innsikt enn tidligere. Jeg opplever at det er et stort behov i vårt samfunn for det biodanza kan gi. Og jeg opplever at det er en stor interesse.

Jeg ønsker å bidra til  å styrke feltet, til å styrke hver enkelt , til å styrke vår felles forståelse og evne, slik at vi kan nå ut til store mengder med mennesker. Potensialet er der. Behovet er der.

Jeg ønsker også å bruke og dele av min kompetanse på enklest mulig måte, sånn at ikke alle trenger å reise hele tiden, sånn at jeg ikke må svare på henvendelser til enkeltpersoner som er tidkrevende og også veldig slitsomt for meg.

 

HANDLING:

Jeg har laget en facebook gruppe der jeg BARE legger ut videoer/lydfiler der jeg forklarer ulike sider ved biodanza (teori, modell, metode, oss som lærere/bærer av det vi underviser, gruppen , markedsføring osv). Der kan du lytte så mye du vil , når du vil.

 

 

INVITASJON TIL KURS – GJENNOM GANG AV MIN GRUNNLEGGENDE BIODANZA GRUPPE DENNE HØSTEN:

ØNSKER DU TILGANG TIL SAMTILIGE KLASSER MED FORKLARINGER, MUSIKK OG MULIGHET TIL Å STILLE SPØRSMÅL?

Jeg tilbyr nå et enkelt nettkurs der hele serien fra min grunnleggende gruppe danner basen.

Vi samles online på lukket forum på facebook 3 -4 ganger.

 

HVORDAN:

De to –tre første samlingene er en gjennomgang av alle klassene med forklaring, hensikt, risiko, resultat, observasjoner mm.  Hver video/samling varer mellom 1,5 og 2 timer. 

Etter dette holder vi en siste samling. Du noterer deg spørsmål du vil stille til den siste samlingen som er reservert for QaA (spørsmål og svar) .

Videoene som taes opp direkte vil ligge lagret i denne lukkede gruppa i ett år. Det betyr at du ikke nødvendigvis trenger å lytte til videoen akkurat idet den spilles inn.

 

Du får tilgang til alle vivenciaene og all musikken og mine refleksjoner og forklaringer (det siste bare via video…jeg skriver ikke noen forklaringer….det har jeg ikke overskudd til nå)

Din jobb blir å legge dette inn i din musikkspiller slik at du kan spille det og utforske det i fred og ro, og du har det tilgjengelig.

Din jobb er også å notere deg dine spørsmål og formidle dem til meg innen en gitt tidsfrist.

Din jobb er å lytte til videoene, prøve, danse, reflektere, notere. JEG ANBEFALER ALLE TIL Å OGSÅ LYTTE TIL DE GRATISVIDEOENE….DA VET JEG AT VI HAR SAMME BASIS.

Din jobb er å tilpasse dette til deg og den settingen du er i.

 

PRIS:

Det er første gang jeg gjør noe som dette, og dette er en måte å teste ut hvordan vi kan bruke internett som medium i læring.

Derfor ber jeg kun om kr 500 per person.

 

NÅR:

VIDEO 1 LAGES ONSDAG 13 NOVEMBER KLOKKEN 18:00 via egen facebook link som sendes til de påmeldte

VIDEO 2 LAGES ONSDAG 27 NOVEMBER KLOKKEN 18:00 via egen facebook link som sendes til de påmeldte

EN EVENTUELL VIDEO 2B LAGES I JANUAR

VIDEO 3 QA LAGERS I JANUAR.

Videoene blir liggende på facebook i ca ett år (med mindre facebook endrer på noe). Det betyr at du ikke trenger å se den akkurat i det den lages!

Reserver din plass ved å betale via påmeldingsskjemaet på denne siden.

Frist for å melde din interesse er allerede 6. november 2019.

Jeg holder kurset ved 8 eller flere påmeldte.

Velkommen til online læring :-)

PåmeldingBilletter

Online faglig opptatering : 500 krDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn