Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

EKSTRAKLASSE Biodanza i naturen 12. juni

12. juni 2020

Adresse: Bygdøy skogen, Oslo

Biodanza i naturen - åpne dine sanser til livets enkleste medisin

Tirsdag 12. juni klokken 18:30 med oppmøte ved rundkjøringen ved Huk. Dette er en ekstra klasse pga av den opprinnelige klassen 9. juni er fullbooket. Det er en glede å ønske deg velkommen den 12. i stedet! 

Bli med meg inni den magiske skogen på Bygdø.

Her finner vi urskog, et mangfold av trær, planter og vekster i alle fasonger, dyr og fuger. I tillegg grenser området inntil havet med sine strender og bergformasjoner.Naturen, som alt liv, har sin egen vibrasjon. Når vi blir ett med denne vibrasjonen kobler vi oss på helheten, og vårt eget system balanseres ut og vi kan komme inn i en dypere harmoni;

- harmoni med oss selv,
- harmoni til livet rundt oss og
- harmoni til helheten.

Vi er natur. Naturen er oss.

Åpne opp sansene dine og ta inn denne hverdagsmagien.Vi skal ikke benytte oss av musikkspiller med innspilt musikk, men kun la oss bære av naturens egne lyder; lyder av fuglesang, vinden i trærne, våre føtter som berører bakken, vår stemme osv. Relasjon til alt rundt oss og alt vi er står sentralt.

Kvalitetene i dansen vil først og fremst være fluiditet og nærvær. Og vi tar i bruk sansene våre for alt de er verdt.Oppmøtested og opplegg

Vi vil starte fra snuplassen på Huk. Møt opp senest klokken 18:25!  Dersom du kommer for sent vil du sannsynligvis ikke finne oss.

Derifra går vi i stillhet til et område inne i skogen der vi starter vivenciaen. Spaserturen vil ta ca 15 minutter.
Inne i skogen deler vi en vivencia på maks 1,5 timer.


Hva må jeg ha med?

Jeg anbefaler at du har med deg minst mulig. Men drikkeflaske og de klærne du føler at du trenger er anbefalt.

NB!!! Dersom du trenger å bære på noe er det lurt å ha det med i en liten ryggsekk sånn at ikke vivenciaen blir ødelagt av at vi har hendene fulle av ting å bære på!

Pris: Kr.
200 (dere som har fullt sesongkort i tirsdagsgruppa mi dette semesteret kan være med gratis. Send meg en email dersom du har sesongkort og vil være med: unni@biodanza.no ).
Begrenset antall plasser!!! Max 15.

Påmelding og betaling ved å reservere din plass via betalingsløsningen på denne websiden.

COVID-19:

Grunnet den pågående pandemien og nasjonale smittevernregler vil vi ikke kunne ha fysisk kontakt mellom oss. Vi vil holde en meter avstand eller mere under hele seansen.

Dersom du er syk eller har forkjølelsessymptomer må jeg dessverre be deg om å ikke komme.

PåmeldingBilletter

Biodanza undervisning 12. juni: 200 kr (Ledige: 6)Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn