Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OSLO - Ja til livet - Biodanza med Unni 17.oktober

17. oktober 2021

Adresse: NSKI, Møllergata 7, 0179 Oslo

For 18 år siden tok Biodanza meg med storm. 

Det ble bokstaveligtalt en reise fra asken og tilbake til livet, som en Phønix prosess. 

Tre år etterpå begynte jeg å dele dette kraftfulle, livsbejaende verktøyet med andre, og Norges første ukes gruppe så dagens lys. Siden den gang har gløden for biodanza bare vokst seg sterkere. Dette fordi jeg ser hva biodanza gjør med oss som praktiserer. 

Har tiden kommet for deg?

Søndag 17. oktober inviteres du til å bli med på Biodanza - både du som har erfaring med biodanza, og du som ikke har det. 

Ja til livet

Dans for kontakt - dans for å erfare - dans for å uttrykke

Søndag 17. oktober klokken 12:30 - 14:30
Møllergata 7, Oslo

Biodanza har lært meg at jeg ikke trenger å holde igjen. Ja faktisk, når jeg tillater meg mitt fulle "ja", så er jeg mer tilstede, kjenner meg mer levende, har mer energi, og føler større kontakt til hva jeg vil og den jeg er. Det betyr at jeg også kan si "ja" til mitt "nei". 

Biodanza har også vist meg hvor mye jeg levde igjennom hodet tidligere. Hvor lite jeg egentlig var hjemme i meg selv. Biodanza har vist meg veien tilbake, og det er godt. 

Vi danser for kontakt med oss selv bakenfor tanken om oss selv. Her kan vi begynne å oppdage livspotensial som venter på å få folde seg ut og erfares. Her kan vi også oppdage at alt henger sammen, at jeg er del av noe som er større enn meg selv. 

I løpet av denne søndagsklassen inviteres du inn i øvelser som skaper god forbindelse med deg selv, med andre og med livet som helhet. 

Klassen er en feiring av livet; livet som inviterer oss til å vokse, til å utvikle oss i en retning som integrerer og heler.

COVID-19 reguleringer:

Denne klassen blir uten fysisk kontakt mellom deltakerne, selv om landet nå har åpnet. Dette fordi flere er påmeldt som gjerne vil delta, men som ennå ikke kan ha fysisk kontakt. Alle mine andre klasser og kurs vil imidlertid inneholde fysisk kontakt også. 

 

Pris: kr 300,-

Påmelding ved å fylle inn skjemaet og betale med kort, vipps eller be om faktura.

Max 22 deltakere.  

Varmt velkommen!

Om læreren Unni Heim: 

”Livet altså! Med alle sine smaker, fasetter og nyanser. Denne utrolige muligheten vi har fått. Jeg ville ikke vært noe av min reise foruten.

I år 2000 ble jeg rammet av alvorlig sykdom. Jeg fikk ME og kreft. I lange perioder kunne jeg knapt gå eller snakke. Dette endret livet mitt totalt. Det som ikke føltes sant fallt som sten til jorden. Det som gjorde at mitt hjerte jublet fikk ny kraft.

Jeg har oppdaget at jeg elsker de grunnleggende, basale kvalitetene i livet. Og jeg elsker de mest raffinerte, delikate, ville, sarte, dype sidene... ja egentlig alle fasettene. Jeg elsker også å være på en utviklingsvei der økt bevissthet inngår som en selvfølgelighet. Jeg elsker å erfare hva som bor i meg som menneske, hvilke innsikter som melder seg, hvilket potensial vi faktisk har, og hvordan alt henger sammen. 

Den beste medisinen for et menneske er andre mennesker og naturen. Alt vi behøver å gjøre er å våge å ta det imot!”

Faglig bakgrunn

Unni Heim er Biodanza-gründer i Norge. Hun inviteres også regelmessig til flere land rundt om i verden. Blandt annet Sverige, Nederland, Frankrike, Italia, Tsjekkia, Sør-Afrika, Irland, Slovenia og England.

Unni er utdannet Psykosynteseterapeut fra Norsk Institutt for Psykosyntese (NIP, 4 år), og Biodanzalærer fra Sistema Rolando Toro School for Biodanza i Amsterdam (3 år), samt didaktisk biodanza trener. I tillegg har hun en Master of Science grad fra NTNU. 

Unni har lisens til å drive Biodanzaskole, lære opp nye biodanzalærere, og hun har også lisens til å lære opp andre biodanzalærere i spesialiseringen: Biodanza i naturen.

PåmeldingBilletter

Biodanza Møllergata i Oslo: 300 kr (Ledige: 2)Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn