Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OSLO - Biodanza workshop med Unni - Alchemy of Life - The 7 powers & the 5 spirals

Fra 17. september 2022
til 18. september 2022

Adresse: RomForDans Marstrandgate 8, 0566 Oslo

Velkommen til Biodanza workshop med Unni

Alchemy of Life - The 7 powers & the 5 spirals 

Re-membrance of our essensial potensials through biodanza

...dans din flamme, åpne dine sanser, samskap med livet, kom hjem i deg selv, kom hjem i menneskeheten, kom hjem i forbindelsen med alt liv, dans dans dans...

Tid: Lørdag 17. september 2022 klokken 11:00 - 17:45
Søndag 18. september 2022 klokken 11-16:45

Sted: RomForDans, Marstrandgate 8, OSLO

Liv vil naturlig søke å strekke seg mot helse, mer frihet, dypere røtter, kontakt, kreativitet og integrasjon. Liv finner alltid en vei, selv der potensialet for liv holdes nede.

Vi er alle bærere av livspotensial, og vi er alle en del av livsenergien (LifeForceEnergy).

Biodanza metoden stimulerer våre iboende potensial; sider ved oss som er nedarvet og som oppleves som dypt meningsfylte og livsnødvendige for oss mennesker. 

Denne helgen vil vi vekke til livet våre potensial for vitalitet, kreativitet, seksualitet, kjærlighet og transcendence - de fem spiralene av liv. 

Vår vitalitet: Vårt medfødte potensial til å føle oss intenst levende, både aktivt og i hvile, vår livsappetitt, vår motivasjon til å leve.

Vår seksualitet: Vårt medfødte potensiale og rett til å kjenne velvære, og retten til å søke det som er godt i livet, til å ha preferanser, å oppleve oss selv innenfra som et nytende, sansende vesen.

Vår kreativitet: Vårt medfødte potensial til å skape, til å uttrykke oss, til å folde oss ut, til å åpne horisontene for vår eksistens, til å være en medskaper i eget liv.

Vår hengivenhet (affectivity): Vårt potensial for næring, for å være sanne i relasjon med andre, samtidig som vi utvikler vår evne til følsomhet og empati, forbindelse med andre mennesker, og det å skape dype og meningsfylte relasjoner til andre mennesker.

Vår transcendens: Vårt potensiale for harmoni og behov for å finne vår plass i verden, å oppleve at vi er en del av en større helhet, at vi tilhører alt som er levende, at vi er mere enn de indre bildene vi har av hvem vi er.

- Fem veier til liv
- Fem frø å vokse fra
- Fem røtter å jorde
- Fem par vinger å spre
- Fem kanaler som sammen gir enhet.

Integrasjonen mellom disse fem potensialene vekker en dyp opplevelse av helhet, og representerer viktige og grunnleggende sider ved en integrert identitet.

Velkommen til vivencia - levende erfaring i øyeblikket; erfaringer som er med på å initiere transformasjon inni oss, og som kan endre vår opplevelse av oss selv, livet og alt vi er en del av.

Biodanza metoden benytter 7 grunnpilarer som støtter dette. Disse er:

1. Musikken
2. Integrerte bevegelser
3. Vivencia
4. Nærende berøring
5. Integrert transe
6. Ekspansjon av bevissthet
7. Gruppen

Denne helgen får du også litt innsikt i hva biodanza baseres på og hvilke mekanismer vi bruker for å lede deltakerne og gruppen inn i denne transformasjonen. 

Det blir 4 sesjoner (vivencias) med biodanza i tillegg til et par korte teoretiske refleksjoner for å støtte integreringen. I tillegg blir det mulighet for deling. 

Tid: Lørdag 17. september 2022 klokken 11:00 - 17:45
Søndag 18. september 2022 klokken 11-16:45

Sted: RomForDans, Marstrandgate 8, OSLO

Pris og påmelding:

Ordinær pris: Kr 1400

Student/trygdet pris: Kr 1100 

For påmelding; bruk skjemaet på denne siden. Der kan du betale med kort, vipps og faktura. Du krysser i det som passer for deg. 

Hvem kan delta: 

Alle som føler tiltrekning til å utforske biodanza som metode for sin livsreise. 

Lærer: Unni Heim

Foto: Grazia Lombardi

Unni is a warm and sensitive facilitator. She grew up in Tromsø, but has lived most of her adult life in Oslo or around the world. Since the year 2000, she has been on a deeply transformative journey, both personally and professionally. She works full time with dance, meditation and human development, and has been invited to teach in several countries in Eastern, Southern, Central and Northern Europe as well as South Africa and Bali.
Bringing people together to support our deeper life journey is her greatest passion.

Unni is also the founder of Biodanza i Norway, and she is the founder and co-director of Norsk Biodanzaskole (the school training new biodanza teachers).

PåmeldingBilletter

Early bird

Normal fee: 1.400 kr

Low income stud pension: 1.100 kr

Half day: 600 krDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn