Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OSLO - biodanza dagsworkshop på Scenehuset 29 januar 2023 med Unni

29. januar 2023

Adresse: Bogstadveien 49, 0336 Oslo

Velkommen til årest første biodanza workshop!

Creating the new world

Living from love, joy and pleasure.
Birthing each moment guided by wisdom and connectedness

Scenehuset, Bogstadveien 49, 0336 Oslo
Søndag 29. januar klokken 11- 17:30

Denne workshopen er for deg som ønsker å starte det nye året med å vekke dine ressurser, dine drømmer, din kraft. Den er for deg som ønsker å gi slipp på stagnasjon og begrensning. Og deg som ønsker å hengi deg til muligheten livet er.

"Skap den nye verdenen".

Disse ordene kan virke store. Men vi begynner å forstå mer og mer at alt henger sammen. Våre fotavtrykk, våre valg, vårt smil, våre tårer er næring til andres liv. På samme måte som ringene i vannet skaper resonans i alt den er en del av, så spres også vårt avtrykk videre.

Den indre opplevelsen jeg selv har er også med på å forme hvordan jeg ser verden rundt meg. Og måten jeg ser verden på vil også påvirke hvordan jeg møter den. 

Vi lever i en tid av transformasjon. Strukturer som separerer står for fall, og et liv der vi er dypere forankret med helheten venter på oss.

Overgivelse til livets dypeste invitasjon, i det lette, i det dype, i det store, i det lille. Vi er født til å leve i en vakker, nærende, gledesfylt verden.  

Og i sentrum av alt finner vi kjærlighet, eros: selve magnetismen i skapelsen. 

Varmt velkommen!

Pris dagsworkshop: 
Normal pris: Kr 1200
Studenter/Trygdede: Kr 1000
Early bird ved påmelding innen 29. desember 2022: Kr 900
Påmelding via skjemaet på denne siden. Der kan du betale depositum kr 300 med kort, faktura eller vipps. 
PS: det er lysseremoni kvelden før i samme lokaler. Dere som er med på workshopen kan delta på lysseremonien til halv pris dersom dere melder dere på begge samtidig.
Påmelding er nødvending pga plass og det praktiske rundt lysene. Bruk riktig alternativ i skjemaet. 

Om læreren Unni Heim:

Unni is a warm and sensitive facilitator. She grew up in Tromsø, but has lived most of her adult life in Oslo or around the world. Since the year 2000, she has been on a deeply transformative journey, both personally and professionally. She works full time with dance, meditation and human development, and has been invited to teach in several countries in Eastern, Southern, Central and Northern Europe as well as South Africa and Bali.
Bringing people together to support our deeper life journey is her greatest passion.

Unni is also the founder of Biodanza i Norway, and she is the founder and co-director of Norsk Biodanzaskole (the school training new biodanza teachers).

PåmeldingBilletter

Deposit dagsworkshop 29 jan: 300 kr

lysseremoni+dep workshop: 450 krDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn