Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Numinous Unconscious - The eternal part of Human Identity - Biodanza workshop with Unni Heim Scenehuset Oslo

Fra 7. desember 2024
til 8. desember 2024

Adresse: Bogstadveien 49 Scenehuset, 0336 Oslo

Numinous Unconscious

The eternal dimension of Human Identity

Scenehuset, Bogstadveien 49, 0336 Oslo
lørdag 7. desember klokken 11:30 - 19:00 og
søndag 8. desember klokken 11:00 - 17:00   
Ledet av Unni Heim
Det er med glede og masse kjærlighet at jeg inviterer dere med på denne dyptgripende og essensielt nærende biodanza helgen der vi inviterer inn de evige, helende kvalitetene som er del av oss alle.
Våre liv er en gave vi får et visst stykke tid. Så lenge hjertet vårt slår, så lenge våre fysiske organer fungerer, så har vi dager av liv på denne jorden.
Liv i dette perspektivet har også en slutt. Og kanskje er det noe av det som gjør livet så verdifullt.
Det er nå vi lever. Å kunne ta bolig full og helt, å leve igjennom våre sanser, i all enkelthet, og i all storhet er livet selv. 
Samtidig er det noe evig som vi alle har tilgang til. Det er noe i oss som hører til evigheten. Det er noe i vår essens som er universelt, og som bærer en styrke og helhet som ikke kan ødelegges. Denne siden i oss gir oss en universell trygghet og kraft. 
I løpet av våre liv kan vi miste dette av syne. Og vi bygger opp murer imellom oss selv, og det som innerst inne er essensielt.   
I denne workshopen er det denne evige siden i oss som står i sentrum. 
Kjærlighet, helhet, enhet, lys. 
Hvordan kommer vi i kontakt med denne siden av oss? Rolando Toro forslår tre steg: 
1. Intase (ekstase som går innover)
2. Opplysning - Illumination
3. Mot
4. Kjærlighet
Når vi kjenne livet i oss, intenst og levende (Intase), så vekker dette det indre lyset (Illuminasjon), som gir oss nok mot til å gå til møte med mørket og det som står i vegen. Dette igjen gir oss kapasitet til møte verden igjennom kjærlighet. 
Transcendence-linjen i biodanza står sentralt denne helgen, men alle de andre linjene er også berørt.
Early bird ved påmelding og betaling innen 20. oktober Kr 1200
Normal pris ved påmelding og betaling etter 20. oktoberber: Kr 1500
Påmelding via skjemaet på denne siden. Der kan du betale depositum med kort eller vipps, eller be om faktura. Det resterende beløpet betales i forkant av selve workshopen. Du får tilsendt en egen lenke der du kan betale dette ca en uke før workshopen.
Hvem kan delta?

Denne helgen krever vivenciell kapasitet til å tre inn i invitasjonene, og du bør ha opplevd biodanza før for å kunne delta. Alle de grunnleggende mekanismene i biodanza (integrert bevegelse, vivencia, felleskap, kontakt, berøring, identitet, uttrykk, fusjon og ekspansjon) vil benyttes, og du ønsker å utforske dette i relasjon til deg selv, andre og helheten. 

Ta gjerne kontakt dersom du er usikker på om dette er for deg.   

Fasilitatoren: 

Workshopen fasiliteres av Unni Heim, grunnlegger av biodanza i Norge og Norsk Biodanzaskole.

Unni er en varm og følsom tilrettelegger. Hun er oppvokst i Tromsø, men har bodd det meste av sitt voksne liv i Oslo eller rundt om i verden. Siden år 2000 har hun vært på en dypt transformerende reise, både personlig og profesjonelt. Hun jobber fulltid med biodanza, meditasjon, seremonier og menneskelig utvikling, og inviteres jevnlig til å undervise i flere land i Øst-, Sør-, Sentral- og Nord-Europa. Hun har også undervist i Sør-Afrika og på Bali. 

I årenes løp har hun ledet hundrevis av workshops og mange tusen ukesgrupper. Å bringe mennesker sammen for å støtte vår dypere livsreise og indre prosess er hennes største lidenskap. Unni er også faglig leder ved Norsk Biodanzaskole og har utdannet de aller fleste biodanzalærerne i Norge. 

Påmelding















Billetter

Depositum Early bird: 300 kr

Depositum normal: 300 kr



Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn