Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Minotaur Prosjekt med Helene Levy-Benseft 22-25 juni 2017 - Norsk Biodanzaskole

Fra 22. juni 2017
til 25. juni 2017

Adresse: Dharma Mountain,

Kjære alle dere som er påmeldt til Minotaur med Helene på Dharma i juni,

De aller fleste av dere fra kull 2 skal være med, og i tillegg er Line Vivian fra kull 1, samt Marius, Lillian, Eva Gilde og Monica Hjelle som har sluttet i kull 2 med denne helgen.

Denne gangen vil skolen være representert ved Tutor og didaktisk lærer Torill Aagren. Jeg er midt i en større flytteprosess og har tatt en beslutning om å ikke være med dere denne gangen. Det er likevel jeg som tar all administrasjon i forkant hva gjelder informasjon, betalinger, mat, hytter osv.

Her finner dere praktisk info samt rubrukker for å registrere din innbetaling. Fyll inn navn, epost og telefonnummer, samt kortinformasjon for din betaling. 

Ankomst Dharma, første kvelden og avslutning: Torill og Dharma vil ønske dere velkommen i resepsjonen mellom klokken 17:00 og 18:00 på torsdag 22. juni. Det blir en kort felles samling klokken 18:15. Første måltid klokken 18:30 og første sesjon med Helene klokken 19:45.

Helgen avslutning senest 17:00 på søndag 25. juni.

 

Ekstra natt i forkant: Det er mulig å ankomme både en og to dager i forkant av Minotauren. Dvs at dere kan ankomme Dharma enten tirsdag 20. juni eller onsdag 21. juni for et tillegg i prisen. En ekstra natt koster Kr. 450 per person. Dette betales direkte til Dharma. Og dere må melde ifra til meg senest mandag 5. juni om dette, for Dharma trenger å vite når de skal ha hytter klare!

 

Ekstra natt i etterkant og avreise: Det er ikke mulig å bli igjen en natt ekstra pga nytt kurs som starter hos dem. Dere må pakke ut av hyttene i lunsjpausen på søndag og være ute av hyttene senest klokken 14:00.

 

Hyttefordeling: Dersom du har avtalt å dele rom med noen er det fint om jeg får vite om det senest mandag 5. juni.

 

Mat: HUSK at dere tar med frokost selv og at dette spises på hyttene!!!

Dersom du har allergier er det viktig at jeg får dette tilsendt senest mandag 5. juni!

 

Dharma gjør så godt de kan mht dette, men der er også fint om du også tar ansvar og tar med ting du trenger. Ta også gjerne med litt mat som du kan ha mellom måltidene dersom du pleier å spise oftere enn 3 måltid om dagen.

 

Pris og betaling: Totalpris er Kr. 4550. Dere har betalt depositum på Kr. 500. Restbeløp er da Kr 4050. Klikk på denne linken og betal direkte med kort senest mandag 5. juni. Prisen inkluderer hele workshopen, lunsj (fredag, lørdag og søndag), kveldsmåltid (torsdag, fredag, lørdag) samt overnatting i dobbeltrom. Vi får muligens anledning til å gi 4 personer enkeltrom. Ekstra pris for dette er Kr. 1050. Du kan melde deg på venteliste for dette. Dersom vi får denne muligheten og du tilbys enkeltrom kan dette betales i ettertid til meg.

 

Jeg ønsker dere alle et nærende, utviklende og helende Minotaur Project! Og at vi som gruppe får skapt enda sterkere bånd disse dagene.

 

Varme hilsener fra ho Unni

 

 

PåmeldingBilletter

Minotaur restbetaling: 4.050 kr

Minotaur depositumDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn