Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

..dans din flamme, åpne dine sanser, kom hjem i deg selv, kom hjem i menneskeheten, kom hjem i forbindelsen med alt liv, dans dans dans...

Nye klasser åpen for alle

Velkommen til grunnleggende biodanza! – En god base gir trygghet for livsutfoldelse

Klokken 19:00 - 20:45 i Fossveien 24, Grunerløkka i Oslo. (Vi bruker inngangen på siden av bygget der Grunerstubben møter Steenstrupsgate bak kirken ved Birkelunden)

For meg personlig er livet et stort mysterium. Jo mer jeg erfarer livet, desto mer undrer jeg meg over livet, desto mer elsker jeg livet, desto mere takknemlig blir jeg for livet. Forbindelsen med alt liv, dansen med hverdagen og dansen med evigheten blir mer og mer tilgjengelig, og får sterkere farger. Jeg bøyer meg i støvet for alt vi er, og takker for å få være del av dette.

Biodanza – livets dans, er en metode for menneskelig utvikling, integrasjon, vekst og transformasjon. Menn og kvinner i alle aldre , og med ale typer bakgrunn danser Biodanza i over 60 land verden rundt. I Norge har jeg nå undervist i 13 år, og har mer enn 16 års erfaring med Biodanza selv.

De fleste av mine kurs og grupper de siste årene har vært fordypninger rettet mot folk som allerede har erfaring med biodanza.

Nå åpner jeg en gruppe for deg som ønsker å ta stegene igjennom de grunnleggende prinsippene og basiske byggesteinene i biodanza.

 

Dette er en serie klasser der selve basen i biodanza får mere plass:

- bevegelser som danner grunnlag for integrasjon

- å komme hjem i seg selv og forbindelsen til livet

- feedback og reisen inn i egenerfaring (vivencia)

 -styrking av identitet og å vekke vårt iboende potensial

- feiring av livet og alt vi er

Disse prinsippene gjør hver og en av oss mere tilgjengelig for egenerfaring i øyeblikket, til livet i all sin enkelthet. Og det gir oss større rom i oss selv når vi senere (videregående/workshops) danser oss inn i mere komplekse, spirituelle og arketypiske kvaliteter. I stedet for at vi forholder oss til disse som teorier, bilder, ideer, eller ren energi, utvikler vi kapasiteten til å erfare, vekke, integrere, inkorporere og eie disse kvalitetene full ut.

Vi starter hver kveld med en kort teoretisk seksjon. Resten av kvelden får du deilig, morsom Biodanza som både stimulerer til vitalitet og som harmoniserer og integrerer. Klassene vil være relaterte til temaet vi introduserer den kvelden.

Datoene for dette kurset er: 

15. april (åpent for alle),

22. april (åpent for alle),

29. april (åpent for alle),

20. mai (åpent for alle)

27. mai (åpent for alle)

3. juni (bare for de som velger sesongkort)


Alle datoene klokken 19:00 - 20:45 i Fossveien 24, Grunerløkka i Oslo. (Vi bruker inngangen på siden av bygget der Grunerstubben møter Steenstrupsgate bak kirken ved Birkelunden)

PRIS: 

Du kan velge mellom to alternative priser. Enten betaler du dropp inn på de kveldene som er åpne for dropp inn, eller så kan du kjøpe sesongkort. Med sesongkort har du tilgang til alle kveldene. 

Pris dropp inn: Kr 300 pr kveld på åpne kvelder

Pris sesongkort: Kr. 1050

 

BETALING: 

Meld deg på ved å bruke påmeldingsskjemaet her https://biodanza.no/arrangement-3129.html

Der kan du betale med kort. 

Du er velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål. unni@biodanza.no

 

Velkommen !!!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn