Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til del to av Grunnleggende Biodanza! Nye deltakere er velkommen!

Klokken 17:00 - 18:30 i Fossveien 24. Møt opp i god tid.
PS: Vi bruker inngangen på siden av bygget, der Grunerstubben møter Steenstrupsgate. Dette er bak kirka ved Birkelunden.
Tema dette semesteret er:

Roots and Wings - Initiering til 5 livspotensial

Dette semesteret begynner vi å koble oss enda mere på ekistensiell kreativitet og transformasjon. Vi inviterer til å stimulere fem ulike sider ved vårt essensielle livspotensial:

Vår vitalitet: Vårt medfødte potensial til å føle oss intenst levende, både aktivt og i hvile, vår livsappetitt, vår motivasjon til å leve.

Vår seksualitet: Vårt medfødte potensiale og rett til å kjenne velvære, og retten til å søke det som er godt i livet, til å ha preferanser, å oppleve oss selv innenfra som et nytende, sansende vesen.

Vår kreativitet: Vårt medfødte potensial til å skape, til å uttrykke oss, til å folde oss ut, til å åpne horisontene for vår eksistens, til å være en medskaper i eget liv.

Vår hengivenhet (affectivity): Vårt potensial for næring, for å være sanne i relasjon med andre, samtidig som vi utvikler vår evne til følsomhet og empati, forbindelse med andre mennesker, og det å skape dype og meningsfylte relasjoner til andre mennesker.

Vår transcendens: Vårt potensiale for harmoni og behov for å finne vår plass i verden, å oppleve at vi er en del av en større helhet, at vi tilhører alt som er levende, at vi er mere enn de indre bildene vi har av hvem vi er.

- Fem veier til liv
- Fem frø å vokse fra
- Fem røtter å jorde
- Fem par vinger å spre
- Fem kanaler som sammen gir enhet.
Integrasjonen mellom disse fem potensialene vekker en dyp opplevelse av helhet, og representerer viktige og grunnleggende sider ved en integrert identitet.

Velkommen til vivencia - levende erfaring i øyeblikket; erfaringer som er med på å initiere transformasjon inni oss, og som kan endre vår opplevelse av oss selv, livet og alt vi er en del av.
Biodanza stimulerer alle disse sidene ved oss mennesker, og lar oss oppleve mere av hvem vi er og hva vi ønsker for våre liv.

La livet danse deg friere og sterkere!

 

 

Datoene for dette kurset er: 
28. januar,
4. februar,
11. februar,
18. februar (bare for de som velger sesongkort)
10. mars
17. mars
24. mars (bare for de som velger sesongkort)
14. april
21. april
28. april (bare for de som velger sesongkort)
19. mai (bare for de som velger sesongkort)
26. mai (bare for de som velger sesongkort)
2. juni (bare for de som velger sesongkort)

Alle datoene klokken 17:00 - 18:30 i Fossveien 24, Grunerløkka i Oslo

PS: Vi bruker inngangn på siden av bygget, der Grunerstubben møter Steenstrupsgate. Dette er bak kirka ved Birkelunden.

 

Mere informasjon om hvem som kan delta, tema, sted og priser finner du ved å gå inn på hvert arrangement merket med "Grunnleggende biodanza del 2 - Roots and Wings - ledet av Unni - tirsdager klokken 17:00" i kalenderen: https://www.biodanza.no/kalender.html

Du er velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål. unni@biodanza.no

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn