Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tilbakemeldinger og referanser

Trude Therese Lunde, deltaker ukentlige grupper og elev ved Norsk Biodanzaskole og terapeut:

bilde

Perspektiv som deltaker på ukentlige grupper: Det å starte i en Biodanza-gruppe er det viktigste og mest avgjørende jeg har gjort i mitt liv. Gjennom Biodanza har jeg gjenskapt kontakt med instinktene mine, og funnet dyp og ekte livsglede. Gjennom Biodanzagruppen har jeg gjenerobret opplevelsen av tilhørighet med menneskeheten, med naturen - med meg selv. Biodanza lærer meg at det er deilig å leve!

Perspektiv som elev ved Norsk Biodanzaskole:
Det å delta på lærerutdanningen på Norsk Biodanzaskole er en personlig, sterk og frydefull reise! Jeg opplever at elevenes behov blir tatt på alvor og ivaretatt. Unni Heim har en unik og sjeldent finstemt undervisningsstil. I tillegg er det en stor gave å få oppleve alle de utenlandske gjestelærerne, hver og en med sin unike personlighet og undervisningsmåte. Takk Unni, for at du har brakt "Rolando Toro System School of Biodanza" til Norge. Jeg er dypt takknemmelig over å få lov til å være med på dette hverdagslige og magiske eventyret!

Perspektiv som terapeut:
Fra et terapeutisk perspektiv opplever jeg Biodanza som et sjeldent helhetlig og dyptgripende verktøy til personlig utvikling.
Biodanza er umiddelbar og direkte, og samtidig nærende og ivaretagende - en organisk utviklingsvei på alle måter!
Biodanza er ikke-mental og erfaringsbasert. Den gir deg muligheten til å oppdage deg selv, oppleve deg selv, og samtidig muligheten til å gjenskape deg selv.
Vivenciaen er et trygt og naturlig laboratorium for utforskning av hva det vil si å være et menneske. Deltagerne i en Biodanzagruppe nyttegjør seg av Biodanza ut ifra sine personlige behov, være det seg et bevisst verktøy til personlig vekst, eller et ønske om mer lek i hverdagen, og en opplevelse av livsglede i felleskap med andre medmennesker.

Anne B. Solli, deltaker ukentlige grupper og elev ved Norsk Biodanzaskole:

Biodanza har mer enn noen annen form for dans og selvutvikling brakt meg nærmere meg selv, min integritet og det jeg opplever som min kraft. Endelig, etter mange år, opplever jeg å kunne stå frem i verden som den jeg er, uten å være redd for at det er 'feil'. Dessuten er det en sann glede både å bevege kroppen i øyeblikkets uttrykk - og å få oppleve kjærlig kontakt med andre mennesker!

Gunilla Jenmark Veldhuis,Vattholma Sverige, elev ved Norsk Biodanzaskole:

bilde

Biodanza är för mig
ett nytt sätt att uppleva livet, ett nytt sätt att möta medmänniskor, uppleva mig själv i relation till andra, i ett sammanhang där jag naturligt har en plats. Biodanza är också en plats där jag får upptäcka och utforska mig själv, det jag bär på, läka min historia för att på så sätt frigöra kraft. Det är en plats att utforska livet med all dess storslagenhet. Och fortfarande är jag bara i början av denna resa. Jag känner mig tacksam för det jag fått och ödmjuk inför det som ska komma. TACK!

www.gunillajanmarkcoaching.se

Kristina Kjørmo, deltaker ukentlige grupper og elev ved Norsk Biodanzaskole:

bilde

Biodanza lærer meg å stå i min egen kraft, anerkjenne følelsene mine og tørre å uttrykke de. Maskene faller én etter én, jeg opplever at de ikke gavner meg lenger, og det kjennes trygt å gi slipp. Jeg lærer om grensesetting og får større respekt for meg selv. Jeg blir istand til å elske ubetinget, ved å gi meg selv den samme kjærligheten. I møte med mine meddansere lærer jeg å gi - og å ta imot. Gjennom ditt sanne ansikt ser jeg mitt sanne ansikt. Jeg erfarer at ingen følelser er mindreverdige, og opplever seksualiteten som den rene livgivende kraft den er. Jeg tar gradvis ibruk mer av mitt potensiale; livet får høyere kvalitet og dypere mening. Prosesser fremskyndes og sår leges. Biodanza har endret livet mitt på måter jeg fortsatt ikke er i stand til å ane omfanget av, og takknemligheten er tilsvarende stor.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn