Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Fordypning: Biodanzaworkshop med Unni i Oslo - Vekk din indre healer

23. og 24. mai holder Unni workshop i Oslo. Workshopen er åpen for de som har danset biodanza en stund.

Lørdag 23. mai 2015 klokken 11:30 - senest 19:00 og

Søndag 24.mai 2015 klokken 11:00 - 17:00

i Fossveien 24, Grünerløkka in Oslo (lokalene til Kunsthøgskolen i Oslo)

 

«Vekk din indre healer - en reise inn i undring over livets mysterier»

2-dagers workshop med Unni Heim

Sirkelbilde_05FHvenstre.gif

 

Tema for denne helgen springer ut ifra den risen jeg selv har gjort de siste 15 årene; en reise i dyp transformasjon og healing. Reisen har gitt meg økt persepsjon av hva livet er, og den har tatt meg til steder som jeg aldri kunne drømme om, både utenfor meg selv, og inni meg selv.  

I alle kulturer finnes det mennesker med en dypere visdom, og som viser vei til healing. Og det samme finner vi i alle mennesker. Vi har en indre veiviser som kan koble seg på universelle ressurser. Noen ressurser vekkes i samspil med andre, noe vekkes i samspill med naturen og universet, og noen vekkes ved å lytte innover i deg selv.

 

Feiring til web.jpg

 

I løpet av disse dagene danser vi både relasjonen til deg selv, relasjonen til andre og relasjonen til universet. Og vi inviterer til å gå enda litt mere innover enn vi gjør til vanlig.

Som fundament bruker jeg min egen erfaring støttet av klassisk biodanza, samt elementer fra tilleggsmoduler i biodanza som for eksempel neo-sjamanisme (elementer, forfedre og kraftdyr), Voice, Heart of Transformation, The circle of Archetypes, The four Elements mm.

Vi går både inn via det subtile (energi og essens) og vi går inn via det dyriske og animalske (som jo egentlig er det samme, men som sanses som ulike kvaliteter).

 

wave.jpg

Helgen passer for de som har gjort biodanza en stund (ukeklasser regelmessig eller at du har deltatt på minimum to av mine workshops tidligere). I tillegg til de vanlige kvalitetene som trengs for å delta på biodanzaworkshops (evnet til feedback, ønske om å dele med andre osv) er det viktig at du er klar for å holde eget felt, og kan hvile i deg selv. Du må også ha evne til (eller et sterkt ønske om) å overgi deg til erfringer som vekkes innefra; din vivencia av mikro- og makrokosmos.

Målet med workshopen er ikke nødvendigvis at du vil ende opp med dyp healing; at alle eventuelle problemer blir løst. Målet er å oppleve livet fra nye sider, at du erfarer deg selv i et større perspektiv og at du åpner opp for undring og taknemlighet.

 

unniyin2forweb.jpg

 

 

 

Pris: Kr. 1200

(tidlig påmeldingsrabatt: Kr. 1050 dersom du betaler inn depositum på Kr. 300 innen 8. april.  2015.)

(rabatt for elever ved Norsk Biodanzaskole: Kr. 900)

For påmelding ber vi deg overføre Kr 300 i depositum til konto 9044 11 01219, og sende en e-post til unni@biodanza.no

Vær vennlig å merke innbetalingen med ditt navn og "Healer".

Depositumet tilbakebetales ikke ved avmelding.

 

Lærer for helgen er Unni Heim, leder ved Biodanza Rolando Toro System - Norway (Norsk Biodanzaskole).

Du kan lese om Unni her.      

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn